Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Admitere 2016 sigla

Admitere 2016

Studii universitare de LICENŢĂ (ingineri – 4 ani)

Studii universitare de MASTER (2 ani)

Studii doctorale

Intrebari frecvente despre admitere

De ce Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată?

CONSTANTIN-COSMIN ANDRONACHI

Absolvent specializarea de master Managementul Sistemelor de Energie

electrotehnica.jpg

În timpul liceului am întâlnit o persoană care mi-a devenit mentor, un profesor de fizică ce m-a mi-a propus o cale, un drum; un drum legat de energie, fie ea electrică sau termică, pentru că orice s-ar întâmpla în această lume, energia este vitală. Acest drum ce la început părea străin s-a dovedit a fi drumul pe care îl caut.

După cum ne arată istoria, la finalul fiecărei crize financiare au fost căutați inginerii, fiindcă o economie nu poate funcționa fără oameni capabili să producă lucruri utile și mărețe. În zilele noastre, când deficitul de ingineri pe piața muncii este imens, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași vă oferă programe de studii care vă ajută să vă găsiți cu ușurință un loc de muncă.

Vorbesc din perspectiva unui absolvent al programului de licență și viitor absolvent al unui program de master de la Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată. În prezent sunt angajat, pe baza cunoștițelor pe care le-am deprins studiind la această facultate, după ce am refuzat alte două locuri de muncă; practic, am căutat oferta cea  mai bună și vă încurajez și pe voi să căutați ceea ce vi se potrivește mai bine și să credeți în voi, pentru a nu permite nimănui să profite de calitățile voastre.

Noi vă oferim o oportunitate și vă propunem o cale, dar până la urmă contează numai ce voi știți cu adevărat că vă doriți.


Știri și noutăți


Locuri de Muncă


Umor Academic

  • Intrebare nevinovata

    Reporterul catre decan: – Cam cati studenti invata in facultatea dumneavoastra? –...
  • ________________________________

  • Daca nu-ti cunosti profesorii

    Studentii aveau examen dar, nemergand la cursuri, bineinteles ca nu-si cunosteau profesorii....
  • ________________________________