Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Home / “ORIENTARE ÎN CARIERĂ”, ediția a VII-a

“ORIENTARE ÎN CARIERĂ”, ediția a VII-a

     AFIS OC

       Esti student la Iasi si ai pana in 35 de ani? Atunci aceasta este o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi!

Daca iti doresti sa intelegi necesitatea detinerii unui CV de Nota 10 sau daca vrei sa afli care sunt partile componente ale unui CV reusit, te asteptam la seminarul de “Orientare in Cariera”, organizat de Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” Iași. Tot aici vei avea ocazia sa intelegi cum sa iti creezi brand-ul personal ca viitor angajat, dar si sa pui in practica ce vei invata alaturi de noi si invitatii nostri, profesionisti din domeniul Resurselor Umane.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING”  te invita cu mare drag sa participi pe data de 19 mai, intre orele 16:00 si 20:00, seminarul „ORIENTARE IN CARIETA”, care a ajuns la a VII-a editie si se adreseaza exclusiv studentilor.

Formularul de inscriere si alte date referitoare la proiect le gasiti gasiti aici: http://teach-ing.ro/vino-la-orientare-in-cariera-editia-a-vii-a/

Seminarul se va desfasura in municipiul Iasi la “Sala de conferinte” a “Casei de Cultura a Studentilor”. Mai multe detalii despre desfasurarea seminarului se vor comunica ulterior persoanelor inscrise!

Mult succes!

 

Categorii: Stiri si Noutati

Știri și noutăți


Locuri de Muncă


Umor Academic

  • Intrebare nevinovata

    Reporterul catre decan: – Cam cati studenti invata in facultatea dumneavoastra? –...
  • ________________________________

  • Daca nu-ti cunosti profesorii

    Studentii aveau examen dar, nemergand la cursuri, bineinteles ca nu-si cunosteau profesorii....
  • ________________________________