Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Home / Burse private şi internship la Electroalfa

Burse private şi internship la Electroalfa

Burse private de studiu și program de internship Electroalfa 2015

ASE_Afis-Burse

EAL_Afis-Iship-Domenii-2Programul de burse private Fabrica de Excelență, organizat de Fundația  Alfa Suflet și Energie (divizia de responsabilitate socială a grupului  de firme Electroalfa), revine cu ediția 2015-2016.
Noua ediție se adresează studenților și masteranzilor care urmează  cursurile facultăților de profil tehnic și economic, oferindu-le burse  private de studiu , dar și posibilitatea de a efectua un program de  internship în cadrul grupului de firme Electroalfa.
Tinerii pot aplica pentru aceste burse transmițând dosarul de candidatură până la 1 iulie 2015.
Regulamentul programului, criteriile de înscriere și conținutul dosarului pot fi accesate pe site-ul www.fundatiaalfa.ro.
Aceste burse sunt destinate pregătirii didactice a tinerilor, în vederea susținerii participării lor la concursuri, competiţii naționale sau internaționale, olimpiade, proiecte școlare sau educative, perfecționare și formare, achiziții materiale didactice, etc.

 
*** Electroalfa este un renumit furnizor de echipamente electrice de  joasă şi medie tensiune, echipamente de electroalimentare pentru aplicaţii speciale, confecţii metalice, proiecte la “cheie”, şi
producţie energie electrică din surse regenerabile. Fundația Alfa, Suflet și Energie a fost înființată în anul 2013 și reprezintă divizia de responsabilitate socială a grupului de firme Electroalfa. Activitatea
fundației include proiecte educaționale, sociale și culturale.

Categorii: Uncategorized

Știri și noutăți


Locuri de Muncă


Umor Academic

  • Intrebare nevinovata

    Reporterul catre decan: – Cam cati studenti invata in facultatea dumneavoastra? –...
  • ________________________________

  • Daca nu-ti cunosti profesorii

    Studentii aveau examen dar, nemergand la cursuri, bineinteles ca nu-si cunosteau profesorii....
  • ________________________________