Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Home / ANUNT IMPORTANT pentru candidatii admisi la concursul de admitere iulie 2018

ANUNT IMPORTANT pentru candidatii admisi la concursul de admitere iulie 2018

1. Candidaţii declaraţi ADMIŞI trebuie să își confirme locul ocupat prin concurs la facultatea la care aceștia și-au depus dosarul de concurs, indiferent de domeniul de studiu la care a fost admis.

 

2. Confirmarea unui loc ocupat prin concurs se poate face direct la comisia de admitere a facultății care deține dosarul candidatului. Pentru candidaţii care au dosarul depus la facultatea noastra, confirmarea locului și depunerea actelor în original se va face la sediul comisiei de admitere pe facultate, etaj II, în perioada 28 august – 31 august și 3-6 septembrie 2018, zilnic între orele 1000 – 1400 .

 

3. Conform procedurii de admitere a Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași, candidații care, până la data de 6 septembrie 2018, nu iși confirmă ocuparea locului obținut vor fi declarați respinși.

 

4. Rezultatul concursului, afişat la data de 28 iulie 2018, nu este cel definitiv, modificări ulterioare putând să survină din următoarele motive:

– retragerea din concurs a unor candidaţi, declaraţi iniţial admişi;

– neconfirmarea locului ocupat prin concurs;

– nedepunerea actelor în original, de către candidaţii declaraţi admişi, până la data de 6 septembrie 2018.

Rezultatul final al concursului sesiunea iulie, inclusiv repartizarea finală a candidaţilor pe domenii, vor fi afişate la data de 7 septembrie 2018.

 

5. Înmatricularea în anul I de studii se va face la decanatul facultăţii, în săptămâna în care începe anul universitar (1 octombrie – 5 octombrie). Taxa de înmatriculare este de 30 lei.

 

6. Repartizare locurilor de cazare pentru studenţii din anul I va avea loc în luna septembrie, la o dată ce va fi anunțată ulterior, în amfiteatrul E4 al Facultăţii de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată, strict în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere. După obţinerea repartiţiei, studenţii se cazează în căminele campusului universitar „Tudor Vladimirescu”. Informații suplimentare – http://www.ee.legacy.tuiasi.ro/studenti/campus-studentesc/

 

7. Retragerea unui candidat din concurs:

– se poate realiza NUMAI în prezența candidatului (cu cartea de identitate) la comisia de admitere a facultății care deține dosarul acestuia;

– în cazuri excepționale, în care candidatul nu se poate prezenta la comisie, acesta se poate retrage din concurs și poate renunța la un eventual loc ocupat NUMAI prin intermediul unei persoane delegate prin procură notarială; Retragerea dosarelor se poate face de la sediul comisiei de admitere pe facultate, etaj II, în perioada 28 august – 31 august și 3-6 septembrie 2018, zilnic între orele 1000 – 1400 . 8.

În perioada 30 iulie – 27 august 2018, NU SE ELIBEREAZĂ DOSARE ȘI NU SE PRIMESC ACTE.

Preşedintele comisiei de admitere,

Decan,

Prof.univ.dr.ing. Marinel Temneanu

Categorii: Stiri si Noutati

Știri și noutăți


Locuri de Muncă


Umor Academic

  • Intrebare nevinovata

    Reporterul catre decan: – Cam cati studenti invata in facultatea dumneavoastra? –...
  • ________________________________

  • Daca nu-ti cunosti profesorii

    Studentii aveau examen dar, nemergand la cursuri, bineinteles ca nu-si cunosteau profesorii....
  • ________________________________