Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Home / BEST Iasi recruteaza

BEST Iasi recruteaza

Știm că ești student în Iași. Că îți plac provocările și că ești o persoană care vrea să se dezvolte. Dar suntem curioși: ți-ar plăcea să călatorești cu bani puțini peste tot prin Europa? Îți dorești să-ți faci prieteni noi, să te distrezi și în același timp să te dezvolți personal și profesional, implicându-te în evenimente de nivel național și internațional?

Dacă răspunsul la măcar una dintre întrebări este da, atunci BEST Iași este pentru tine!

Totuși, probabil te întrebi ce este BEST și cine suntem noi.

Suntem membri ai BEST (Board of European Students of Technology), o organizație internațională de studenți, prezentă în 33 de țări din Europa, mai exact în 95 de universități tehnice. Astăzi, suntem cam 3600 de membri în toate colțurile Europei și, de 28 ani, dezvoltăm studenții prin proiectele pe care le organizăm: cursuri academice, competiții inginerești, simpozioane educaționale, sesiuni de training și workshopuri tehnice, organizate atât la nivel local, cât și național și internațional.

Rolul principal pe care organizația noastră îl are este crearea unei punți de legătură între studenți, companii și universități, legătură ce se realizează în mod special prin cele 3 servicii pe care organizația le oferă: educație complementară, suport în carieră și implicare în educație.

Povestea BEST Iași a început în anul 2000 și continuă și astăzi, prin cei 60 membri activi și peste 150 de alumni care fac cunoscută organizația, cu misiunea sa: Developing students și viziunea sa: Empowered Diversity.

Prin lucrul în echipă la proiecte, prin acceptarea faptului că suntem diferiți și avem păreri diferite care pot fi puse împreună pentru a duce la cea mai bună soluție, ajungem nu doar să ne dezvoltăm noi ca oameni, să învățăm lucuri utile pentru carieră, dar și să legăm prietenii de durată.

Iar acestea sunt doar câteva dintre oportunitățile pe care BEST Iași le oferă.

Dacă și tu îți dorești să ni te alături și să ai parte de o studenție de neuitat, intră pe www.recrutari.BESTis.ro, completează formularul de înscriere până pe 22 octombrie, și ne vedem la interviuri!

Pentru mai multe detalii despre noi poți, de asemenea, să vizitezi pagina noastră de Facebook BEST Iași sau site-ul nostru www.BESTis.ro.

 Be the BEST version of you!

Be part of BEST Iasi!

cover1.2-01

Categorii: Locuri de munca

Cauta

Taguri