Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Home / Conferinta INTERNET OF THINGS

Conferinta INTERNET OF THINGS

Miercuri, 11 octombrie 2017, la ora 17.00, in sala de conferinte Dragomir Hurmuzescu, va avea loc o prezentare/seminar sustinuta de noul reprezentant zonal al firmei National Instruments, dl Bogdan Balauca, cu subiectul urmator:

The Internet of Things
Complexitatea si nivelul de conectivitate necesare dezvoltarii unei solutii moderne ingineresti cresc intr-un ritm accelerat. Design-ul sistemelor actuale implica discipline multiple, instrumente interconectate si, foarte important, o inteligenta intrinseca a sistemului. Toate acestea sunt parti componente ale „Internet of Things”. Conform VDC Research Group (un institut de marketing), 75% dintre ingineri vor fi afectati de Internet of Things in urmatorii 3 ani. Pentru a putea pregati cu succes viitorii ingineri sau a conduce proiecte de cercetare de impact, este important sa aveti acces la cele mai noi tehnologii, in laboratoare si salile de curs. In urma dezbaterii provocarilor generate de acest trend, aceasta sesiune va acoperi atat pasii semnificativi parcursi de National Instruments meniti sa faciliteze Internet of Things, cat si instrumentele moderne destinate salilor de curs, ce vor putea pregati inovatorii de maine.

Sesiunea ar putea dura intre 60-90 minute si va include de asemenea 2-3 inregistrari video, menite sa accentueze anumite puncte de interes.

Categorii: Stiri si Noutati

Știri și noutăți


Locuri de Muncă


Umor Academic

  • Intrebare nevinovata

    Reporterul catre decan: – Cam cati studenti invata in facultatea dumneavoastra? –...
  • ________________________________

  • Daca nu-ti cunosti profesorii

    Studentii aveau examen dar, nemergand la cursuri, bineinteles ca nu-si cunosteau profesorii....
  • ________________________________