Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată

Admitere2018

ADMITERE 2019


Inscrieri online

BINE AI VENIT!

AI FĂCUT O ALEGERE FOARTE BUNĂ! VIITORUL ESTE ELECTRIC!

Nici o activitate umană nu poate fi concepută fără electricitate. Tramvaiul, televizorul, calculatorul, telefonul, becul, automobilul, aerul condiționat, cafetiera, pompa de apă, toate funcționează cu electricitate. Chiar și corpul omenesc funcționează pe baza unor impulsuri electrice. In decursul ultimelor două secole, omul a învățat cum să producă, să distribuie și să utilizeze energia electrică pentru a-și face viața mai ușoară și mai frumoasă.

 

ÎNVAȚĂ CUM SĂ STĂPÂNEȘTI ELECTRICITATEA urmând cursurile Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată!

Vei învăța și tu toate acestea, pentru că în această facultate vei afla atât cum se produce și se transportă energia electrică, cat și cum funcționează și poate fi acționat un motor electric, cum poate fi condus un proces industrial cu ajutorul calculatorului, cum se programează un robot, cum se proiectează și realizează o instalație electrică, cum se poate măsura în 1000 de puncte odată cu transmiterea rezultatelor la distanta, cum pot comunica intre ele lucrurile prin internet, cât de mult ne afectează sănătatea câmpurile electromagnetice, cum se evaluează gradul de poluare a mediului, cum se determină starea de sănătate a unui om pe baza evaluării semnalelor electrice din corp, cum este construit un automobil electric, etc.

 

ANGAJARE SIGURĂ

Cu diploma de inginer „electro” în mână, există nenumărate oportunități de angajare. Statisticile arată un grad de inserție în domeniu de 96% a absolvenților noștri.

Vino și tu la noi și te vei convinge!

 

IMG_6496         13         47         4